odishantadownunder.reismee.nl

Melbourne

12/11 Arrived In Melbourne...Het was verwacht...het zou wat kouder zijn..ok 24 graden altijd nog beter dan de 5 graden in Nederland. Ingecheckt in ons hotel..en afgesproken met mijn nichtje. Ola en haar man Douglas halen ons op, we gaan samen in de stad gezellig hapje eten. Leuk om hen hier te ontmoeten.

Ontmoeting met Ola en Douglas was heel hartelijk...Ola had tramtickets voor ons geregeld...We gingen bij federation Square lekker eten...bijkletsen...

De volgende dag zijn we zelf op stap geweest.Zondag...We stapten de St.Pauls in altijd leuk om een kerk te bezoeken...We konden een dienst bijwonen...mooie dienst ter ere van alle gevallenen tijdens oorlogen.In Melbourne wonen veel bevolkingsgroepen. Er is van oudsher een grote groep Grieken en Italianen, ook veel Polen wonen in Melbourne, die dag was er een Poolse dag met veel eettentjes, muziek, dans...en er waren veel kraampjes waar je Poolse artikelen kon kopen...

We hebben ook nog gebruik gemaakt van de gratis Circle Line met de tram...Zo hebben we toch veel plekjes van Melbourne gezien.

Melbourne leuke stad...much to do...nice atmosfeer...

Reacties

Reacties

Ingrid

Jeej, eindelijk foto's????
Veel plezier in Melbourne en nu wordt Nieuw-Zeeland wel heul spannend???? Hopelijk zijn er geen doden gevallen, maar op dit moment is er verder nog niks bekend over de aardbeving.

Anne

Chocolade bij Max Brenner!

Ingrid

Ja, mmmm lekker.
Mijn vraagtekens bij vorige bericht waren overigens emoticons.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!