odishantadownunder.reismee.nl

Richting...Queenstown...

Vrijdag 9/12 We vervolgen onze weg richting Oueenstown....een groot gedeelte van de route was mooi...en goed te doen...het laatste stukje was even schrikken.....echt haarspeldbochten en dat met de camper...ik hield soms m'n hart vast....maar eigenlijk is het gewoon iedere keer rustig die bocht nemen...wel zwaar..en vermoeiend. In Oueenstown staan we voor het laatst op een camping, want morgen gaan we de camper inleveren en de auto ophalen. Het laatste deel van onze vakantie doen we met de auto. Camping in Frankton een voorstadje van Oueenstown...We kijken uit op het meer en alweer bergen aan de overkant.

10/12 Zaterdag...koffer alvast naar ons nieuwe onderkomen gebracht...een appartement in het centrum van Queenstown. Toen de camper ingeleverd en in dezelfde straat auto opgehaald.

Queenstown: wordt weleens de meest avontuurlijke hoofdstad van de wereld genoemd...je kunt hier allerlei activiteiten doen... bungy jumpen, skiën, Jet hosting, hiking, take a Cruise, scenic flight, Hot Air ballooning....en skydiving.. allemaal om je verblijf in Queenstown onvergetelijk te maken. Een levendige stad met veel gezellige eethuisjes.....

Reacties

Reacties

Anne

Go Odi, go Shanta!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!